Масхъарала

Салим Герейбеков
Гьанна замана саби,
Многоженство барх лебси…
Бахъал хьунри дигули,
Хъайчира кабируси…

Припев
Хъайчи кайэсра вирар,
Много арцра диалли,
Если их х1едиали,
Калиши гъябирули

Гьаннала хьунрира саб,
Любовь, любовь бикIути,
Деньги чедаибхIели,
Любовьра хъумуртути….

Припев
Хъайчи кайэсра вирар,
Много арцра диалли,
Если их х1едиали,
Калиши гъябирули

Чинаб биалра муъли,
Они заяхIебирар,
Ца ахIенну – авалра,
БакIес бигути бирар…

Припев
Хъайчи кайэсра вирар,
Много арцра диалли,
Если их х1едиали,
Калиши гъябирули


Далай Тимур Хидирбековлис