Estranged from Beauty none can be by Emily Dickins

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Никто не отнят от красот -
лишь Красота и не прейдёт -
и праву Смерти был уём
до сдачи Личности внаём.




*************************************
Estranged from Beauty -- none can be -- by Emily Dickinson

Estranged from Beauty -- none can be -- 
For Beauty is Infinity --               
And power to be finite ceased            
Before Identity was leased.