Сердечная тревога

Матрёна Донченко -Дидок
Тихо на дворі вітру не має
У зеленім гаї дівча чекає
Чекає хлопця лише дві хвилини
А їй здається, що дві години.

Гірше не буває коли чекаєш
Ще гірше стає коли не знаєш
Якщо не знаєш чи вірно любить,
Чи поцілує чи приголубить.

І те чекання душу тривожить
Серце бентежить у сум заводить.
Ой, як же тяжко чекати щоднини
Серце тріпоче як лист осини.

Та не журися прийде твій милий
Твій синьоокий і чорнобривий.
Такий хороший, такий бажаний
Коли приголубить ще миліший стане.
02.11.2019