feel free...

Ольга Карпилова Окей
И Кроме сладких, сладких Слов... считая Ночи за Часы, пытались быть и думать Вновь... Куда ведет Нас*... — та Любовь...

............ you’re the only ray between the shadows
............ I wanna let you* get into me, fool
............ my mind is open just for you
............ catch me - let me feel free, from inside...

© Olga Karpilova  «feel free...»