В кохання завжди два крила

Игорь Кознарский
В кохання завжди два крила,
Які в одне людей єднають,
То надихає їх земля,
То в небі мріями літають.

В кохання завжди два крила –
Одне у нього, друге в неї,
Яка в них сила неземна,
Які ж на двох в них привілеї.

В кохання завжди два крила,
Де чоловік і жінка вже єдині,
У нього сіре й міць орла,
У неї біле лебедине.

В кохання завжди два крила,
Як інь і ян єдине ціле,
Тут арифметика проста –
У неї ніжність, в нього сила

В кохання завжди два крила,
Їх мов магніт любов єднає
І як доречні тут слова –
Одне ніколи не літає.

02.11.2019