Рака

Мария Руслановна Шебанец
Супалі накірункі.
Карункі
Пляце вакол чыгункі
Струмень.
Рака-мая-рачулка,
Пігулкам
Застанецца прытулкам
Кішэнь.

Мне болей не балюча.
Бязгучча
Струменіцца гаюча
Ў вушах.
Шчаслівая сустрэча -
І ў рэчку
Глядзіцца, як у вечнасць,
Душа

01.11.2019
Электрычка Маладзечна-Мінск