Констатацiя

Светлана Кравчук 379
В Україні голод,
А усі мовчать…
У хатинках холод…
Олігарх – печать.

Скрізь лише отрута,
ГМО, додатки…
А дитинка скута
Йде голодна спатки…

В Україні голод!
За війну кричать!
П’ють мерзенний солод, –
«Зло – є благодать!»

Ненависть і злоба –
Почуття мерзенні.
По добру – жалоба.
Кинь земельки жменю…

В нас суспільство бою, –
Боремось з собою.
Пишу – серце гою
І боюсь спокою.

Невідомий людям
Подвиг гуманізму.
Правду люди судять,
Плюють на вітчизну.

Обкрадають долі,
Оббирають щастя.
Вкрадено доволі!
Більше вже не вдасться!!!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

03.11.2019

09:55

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.