Луна

Поэт Закарпатья Василий Галас
Я від дива сторопів:
хтось повторює мій спів
серед тиші, гру музик.
Натреновує язик…
Хто він – цей «співочий птах» ?
Молодий чи у літах?
Раптом – дівчини жарти…
Щоб насмішника знайти –
опановую думки.
Маю висновок чіткий:
все то вміє, все то зна
звичайнісінька… луна.

2006