кордон сну

Нина Ёжик
При наближенні до кордону сну
У голові народжується все більше слів
Цією мовою
Все більше окремих
Не пов'язаних між собою слів

Мрія
Жага
Поволі
Шлях
Таємниця

Чую всередині тихий шепіт
напів наспів
напів рух кольорів
танок мовлення

від того мерехтіння
Від тих голосів
щось змінюється в мені
Тече по-іншому
Перебудовується
Відкривається нова глибина
Незнайома
Нова глибина червона і чорна
Червона як місяць мого народження
Чорна як мої очі
Насичена густим темрявом
Із запахом мокрої деревени

Безліч
Відверто
Сузір'я
Кохання
Всесвіт

Моя друга рідна
Така знайома і така чужа
Як ти у мені?
Неспівуча і не солов'їна
Намагаюсь тобою
Бракує слів
Тільки той спів
Що виникне сам
На кордоні сна

Їдемо
Минає
Невідомо де ми є
Чи має моє ім'я
Мить
Сон
Дім

Кордон сну відмічено червоним пунктиром
На кордоні стара
Продає пиріжки