Ja cie kocham

Татьяна Прит
( Посвящается писателю и поэту Аллочке Польской )

Kto jak nie Ty
Opowiesz w prozie.
Kto jak nie Ty
Napiszesz wiersz.
Kto jak nie Ty
Podpowiesz w drodze.
Kto jak nie Ty
Tak wiele wiesz.
Kochana Allo,
Ja Cie kocham.
Ty bedziesz zawsze
W sercu mym.
I mam nadzieje,
Ze nie raz uslysze: „ALLO”.
Nie waznie, czy to bedzie
Krakow czy Paryz…
Kochana Allo,
Ja cie kocham .

TAT 02.11.2019 ( 21.15)