Задушница

Росен Русев
Автор: Росен Русев

Ще пристъпя смирено
на рано в параклиса.
Ще запаля свещичка
за тате и мама.
за помен по тях
думи към Бог ще отроня
с устни безмълвни:
- Боже, прости им!
Амин