Севги икяем

Эльмара Мустафа
Севги юрегиме яваш къакъты,
Умют онъа къапусыны ачты.
Бахт кобелеги гулюме къонды,
Ярыкъкъа, шенъге эр кунюм толды.

Къара олды беяз, къыш исе яз,
Булутлар къачты, чечеклер ачты,
Тек бизлер ичюн бу фаний дюнья
Эндиден токътамайып айлана.

Сен — назик юрегимнинъ султаны,
Севги икяемнинъ къараманы!
Сени гонъюлимде сакълап юрем,
Санъа фелегимни бахшыш этем!

Ноябрь 1, 2019 с.