Дiвчинка Марiчка

Клавдия Дмитрив
В дівчинка Марічки у косичках стрічки,
А косички мама заплела.
Та живе  Марічка поряд біля річки,
Й відеречком водичку принесла.

В дівчинки Марічки рум’яненькі щічки,
Наче полунички обидві.
Ще й кирпатий носик в дівчинки Марічки,
І сонечко шукала у траві.

Дівчинка Марічка зовсім круглолиця,
Ямочки на щічках обидвох,
Любить вона дуже завжди веселиться,
І подружок ще й має багатьох.

Дівчинка Марічка завжди є слухняна ,
Любить вона всім допомагать.
Не була ніколи вона Несміяна,
Й нікому не дає так сумувать.

04.11.2019 р.