Вiртуоз

Поэт Закарпатья Василий Галас
Про гру на піаніно
я мріяв ще коли...
Тривкі часи навчання
попереду були.
Я складнощі музичні
долати не вгавав.
Отож-то - піаністом
поволі я ставав.
Сьогодні віртуоз я -
як на мої роки.
Що скажете - заграю
вам з легкої руки!..

Листопад 2019