Blob-fish

Фаина Фанни
I think  no one would  wish
To be like a blob – fish.
But I beg you,  please don't laugh,
Because any creature needs love.

Please , just give a kind smile
Come on ,  change your  lifestyle.
Because  a spite is  mistake
And maybe  blob-fish will smile back.