Шурхотiння...

Петренко Ольга
Шурхотіння, шурхотіння, шурхотіння...
То адажіо звучить осіннє -
Вальс останній, падаючи долі,
Кружить, кружить з вітром лист поволі...

Спокій, тиша... Тільки шурхотіння...
Час завмер у срібнім павутинні.
І душа у цім блаженнім раї
Те адажіо осіннє відчуває...