Парадоксальн сть Христа крил - ех - д лягу...

Игорь Степанович Шевчук
         Парадоксальність Христа і крил



Прийдем: смирення
               і відвертість
а значить й щастя
«Ах, з вами щастя?» —
й скрізь показують на двері...



На крилах щастя я!!
«Цей чоловік окрилений!»
«Ах, з вами крила є?»
бо
от — здались
відпиляні

zoon politicon* —
їм верх відрізали
і низ
відрізано
тож як копнеш їх вгору й вниз??
копну—
мерці
всі мруть —
по-різному!..


Єсть Бог
смирення і відвертість
і тут — у щасті я
«Ах, з вами щастя?»
всі показують на двері...


І — полетіли —
з тілом, без тіла?
всеоднаково —
в щасті було б...


Є — ех — ділягу
всеодно втягує
в щастя
ум і погляд —
Джерело —

22.10.2019
* суспільна істота