Дякую долi за тебе

Клавдия Дмитрив
Щасливим  будь, синочку любий мій,
Тобі життя із татом дарувала.
Щасливим шлях хай буде, сину, твій
Про це я завжди Господа благала.
Я вдячний мамо, тобі за життя,
Яке мені ти, нене, дарувала.
Бо мама ти, а –твоє дитя.
В своїй любові ти мене купала.

ПРИСПІВ

Я дякую долі за тебе,
За те ,що на світі ти є,
В молитві молюся до неба,
Життя ти моє, ти моє.
В молитві  молюся за тебе,
Молюся так щиро завжди,
Як тільки тобі буде треба –
Прийди ти до мене, прийди.


ПРИСПІВ

Лети у світ, мій красеню, лети,
Нехай тобі Господь допомагає.
В які б не полетів же ти світи,
Та знай, що мама все тебе чекає.
Хоч полечу в світи, та я вернусь,
Я пригорнусь до тебе, люба мамо.
Я знов до тебе, мамцю, притулюсь,
Зроблю це як в дитинстві я так само.

ПРИСПІВ