Розпався шлюб

Анатолий Тарасовский
Розпався шлюб, чи то  добіг  кінця -
Хто вирішить, ти неправий, чи правий?
Позбутися обручки, чи   кільця,
Погодьтеся – лише  частина справи.

Коли майбутнє – начебто  безодня,
У  спогадах  закреслен марш  весільний,
Про жінку кажуть відтепер  -  самотня,
А от у чоловіка статус  - вільний...