Молюсь за тебе, Украiно

Клавдия Дмитрив
Молюсь за тебе,Україно,
Бо нелегкий проходиш шлях,
І не стаєш ти на коліна,
Хоча на Сході з тебе прах.
Молюсь за тебе , Україно ,
В крові скупалась ти не раз.
Свого народу берегине.
Молюсь за тебе защораз.

ПРИСПІВ

Україно, Україно,
Ми з тобою, з нами – ти,
Україно, Україно,
Кращу в світі не знайти.
Україно, Україно,
Низько кланяюсь тобі,
Щоб ти квітла Україно,
Й не була ти у журбі.

Молюсь за тебе , Україно ,
Моєму серцю дорога,
Неначе рідная дитина.
Тобі молитва  не стиха.
Молюсь за тебе , Україно ,
В моєму серці ти живеш.
Ти – мама донька , мама сина,
І шлях свій гідно ти пройдеш.

ПРИСПІВ

01.11.2019 р.