Не вимагай! на укр. яз

Любонька
Не вимагай від мЕне забагато...
Лиш тою можу бути, ким я є!
Кохання, що між нами розпочато,
Нам спОкою ще й досі не дає.

Без дозволу у серці оселилось
І повштухами ще тривожить пульс.
Намріяне те щастя - не здійснИлось...
Без нього я назад не повернУсь!

БулО нам добре...спогади лишились...
Навіщо знову рушити старЕ?!
Гадати, може, - що усе наснилось
І крапку ставити замість тире?

Душа від комів вже самА - у комі;
Продовження - безглузда маятня.
Всі дОводи твоЇ - мені знайомі...
Змінися ти, щоби змінилась я!


05/11/19/