Баян

Клавдия Дмитрив
Я подививсь на нотний стан
І взяв я в руки знов баян.
Та й заспіва моя душа
Твого пісенного вірша.

ПРИСПІВ

Баян,баян,баян,баян,
Баянчику,баяне,
Заграй мені,прошу тебе,
Про личенько рум'яне.
Баян, баян, баян, баян,
Баянчику,баяне,
Хай вийде знов дівчинонька
І в мої очі гляне.

ПРИСПІВ

Баян вже знову зазвучав,
А я душею заспівав.
Для вас ця пісня полилась,
Та здався ще би контрабас.

ПРИСПІВ

Та мій баян творить дива,
Душа співа із ним слова.
Лунає все це в унісон,
І це, щоб знали ви – не сон.

ПРИСПІВ

З баяном знову я прийду,
Баян я свій не підведу.
Для вас поллється пісня знов
Лиш про кохання і любов.

01.11.2019 р