Взяла я бандуру

Клавдия Дмитрив
Взяла я бандуру,буду на ній грати,
Про кохання маю я їй розказати.
Бандуро, бандуро,моя  товаришко,
До кого ж бо милий йде від мене нишком?

Бандуро,бандуро,дай мені пораду,
Як маю простити милому цю  зраду?
Як маю простити і як бути далі?
Бо нелегко жити у жалю й печалі.

Розтоптав мій милий, бандуро,кохання.
А ця пісня лине дай Бог не остання.
Бандуро,бандуро,що маю робити?
Адже моє серце повністю розбите.

Пробач же,бандуро,сповідь і зізнання...
Важко пережити розпуку кохання.
Пробач же,бандуро,я тебе благаю,
Розбив милий серце,а я ще кохаю.

Вилила бандурі про свій біль,розпуку,
Важко в собі нести цю нестерпну муку.
Вилила бандурі все що наболіло,
Бо моє серденько вже не раз зомліло.