Противопоставление

Аллан Гурченко
Протиставлення
(Українською мовою)
(Моменто)

Буває іноді таке…
                Буває…
Так(!) візьме раптом з`а душу…
                Так візьме, –
не знаю й сАм, що діється…
                Не знаю…
Душа запросить українську Пісню!..


І в серці …щось затріпотить
                у серці
святково …драматично
                …знов святково!..
І де це так відроджується
                все це??? –
коли любити(!) хочу(!) рідну(!) Мову!


Та розум мій інакше(!) відчуває, –
що українській Пісні – наче тісно(!)
в душі моїй і в серці…
                Так буває
при владі нині.
                Хай її ад(!) візьме.
28.04.19.

Буріме на вірші з поетичного альманаху =Степова Еллада=.