Полусонет 158 Загадка о ястребе

Аллан Гурченко
З`агадка про яструба
(Українською мовою)
(З подякою до Г. Гарченка)

“Так(!) яструб дбав про перемир’я,
що з голубів летіло пір’я”.

Про к`ого ж загадка ця? – люди!
Хто(?) обіцяв війну зак`інчить
в Донбасі? Хто(?) – цей правдолюбе?
Кому(?) – не страх про це посвідчить? –
про яструба, якого б знищити – тАк личить.
27.04.19.