Пора олiмпiад

Поэт Закарпатья Василий Галас
Пора олімпіад
попереду шкільних!..
Нам участь брати – честь.
Готові ми до них.
І вже лунає з уст
юнача прямота:
будь-що - перемогти
усім одна мета.

Як струм - ентузіазм
олімпіадних днин,
торкається думок,
нейронів і тканин…
Олімпіада - хист,
змагання, праця, гарт.
Учасники її -
зразок і авангард!..

Листопад 2019