Три молитвы

Борис Ефремов 2
МОЛИТВА СЕРАФИМА САРОВСКОГО

Исправимся, да Господь нас помилует!
Да будет правда нам в броню
и благочестие в щит спасения.

*    *    *

Исправимся и – день ко дню –
Нас Божье оживит прощение.
Да будет правда нам в броню
И благочестье в щит спасения.


МОЛИТВА
ФЕОФАНА ЗАТВОРНИКА

Господи! Тебе все ведомо.
Сотвори со мною, как изволишь!


МОЛИТВА БРЯНЧАНИНОВА
(ОТ ВСЕХ БОЛЕЗНЕЙ)

Слава Тебе, Боже мой, за посланную скорбь.
Достойное по делам моим приемлю.
Помяни мя во Царствии Твоем.