Вот и вошла... Пер. на болг. Росен Русев

Лилия Охотницкая
Вот и вошла в твоё сердце другая...
Лилия Охотницкая

Вот и вошла в твоё сердце другая -
Для тебя - хорошая, для меня - плохая.
Я хотела сказать ей: "здравствуй!"
А она спиной повернулась.
Мне не надо чужого счастья,
Коль моё со мной разминулось

ЕТО ЧЕ ВЛЕЗЕ В СЪРЦЕТО ТИ ДРУГА
Превел: Р. Русев

Ето че влезе в сърцето ти друга.
За тебе -добра, лоша - за мен.
Исках здравей да и; кажа,
а тя ми обърна гърба.
Не ми трябва чуждото щастие,
а ето, че моето липсваше.