Канiкулярне

Поэт Закарпатья Василий Галас
Куняє школа
на видноколі.
Це тиждень руху
нема у школі.
Життя завмерло
канікулярно.
На лавці сторож
димить фіглярно.
Зоріє люлька
у сонний морок.
Неділя. В школу
нам у вівторок.

Листопад 2019