Торкаюсь Божоi струни

Клавдия Дмитрив
Торкаюсь Божої струни,
І звуки линуть , мов сонати,
А линуть десь із глибини,
Та їх нікому не приспати.

Торкаюсь Божої струни,
Душею звуки промовляю,
Не кажу їм : « На мить засни…»
Бо звуки ці в душі плекаю.

Торкаюсь Божої струни,
Звучить так ніжно знову ліра.
Святе народження руни,
Й душі моєї сильна віра.

Торкаюсь Божої струни,
І подих звуки ті тамують.
Заколисать можуть вони,
Та звуки душу так лікують.

07.11.2019 р.