Gentian

Джелла Терра
A falcon and a raven fly
Above fir-trees
In misty sky.
On Rigi - autumn,
Restful time.

Old mountains
Are clad in silk.
Six hundred peaks
Drink fog like milk.

One last indigo gentian
glows
amidst nailed grass
and silent stones.