Коло друзiв

Поэт Закарпатья Василий Галас
Шкільних провів у школі
я літ вже половину,
і звісно не малюк я –
юнак наполовину.
Мені на першім місці
навчання як ніколи.
Вже потім проводжаю
бува дівчат зі школи.
І маю вам сказати –
цікаві є принцеси.
Течуть у класі дружби
захопливі процеси.
Як мушкетери - хлопці
галантні, атлетичні.
Бо це на них впливають
мотиви романтичні…
Відмінники. І далі
воліють так тримати.
Завжди у колі друзів
приємно подруг мати.

Листопад 2019