Пост-магiя -Полiт орла над гнiздом дракона-

Валео Лученко
Політ орла над гніздом дракона.
Політ Сонця над гніздом Молочної Ріки.
Політ Янгола Смерті над Лос-Анджелосом.
Політ колективної свідомості над Долиною Снів.
Всі летять поки летиться.
Де сідають ніхто не знає.
Все крутиться.
Шпиці
зливаються в осяйний диск.
Він блищить, як живе срібло,
або Меркурій
і сяє, як спітнілий Фреді на сцені,
коли співає Богемську Рапсодію,
або Марія, та що Кюрі,
після того, як набралася смертельної дози радію,
але не знала про те і продовжувала радіти, толочити жито,
курити тонкі папіроски і читати товстелезна романи,
написані в золоту добу французької літератури.

- Як здолати мури, в який знемагає в неволі Людина?
- Сину, пощо тобі проблеми Homo? Ти не один з них.
- А хто ж тоді я?
- Ти - інший. Народжений двічі, що йде на третій виток переродження.
- Не сміши мене, батьку небесний, Одіне, Яхве, Крішно, чи як там тебе ще назвати.
- Називай, як хочеш, лише в піч не засовуй, Котигорошку мій милий.
От саме тут, попрошу вас, любі друзі - посміхніться!

Хочеш летіти, лети!
Хочеш невагомості, занурься в супер солону воду або в затяжний політ.
Літ тобі стільки, скільки Землі.
Тому не бійся!
Лети


© Валентин Лученко, 2019