If anyone Lost the Heart?

Зоя Сперстад
If anyone Lost the Heart?
It's Lost of Senses?
That means some ...
Some don't see others' needs ...
It's possible your sister or brother ...
The usual thing is your parents ...
Or someone who loves you more your own life ...
Some lost everything because of ...
Abuse of some love ...

Кто-нибудь потерял сердце?
Это потеря чувств?
Это означает, что некоторые ...
Некоторые не видят потребностей других ...
Возможно, твоя сестра или брат ...
Обычно твои родители ...
Или кто-то, кто любит тебя больше своей собственной жизни ...
Некоторые потеряли все из-за ...
Злоупотребление любовью ...

Hvis noen Mistet hjertet?
Det er Mistet av sanser?
Det betyr an noen ...
Noen ser ikke andre sine behov...
Det er mulige dine s;ster eller bror...
Det vanlig som er dine foreldrene...
Eller noen som elsker deg mer en egen livet...
Noen mistet alt p; grunn av...
Misbruk av noen kj;rlighet ...



Zoja Sperstad