Киэве мiй

Клавдия Дмитрив
Києве , Києве мій ,
Ти – місто краси і кохання,
Ти – місто неприспаних мрій,
Ти – місто зізнань і вінчання.

ПРИСПІВ

І де б не була я,Києве мій ,
До тебе я з радістю мчуся.
Мов красень, стоїш на землі цій святій,
Я в любові тобі зізнаюся.

Києве , Києве мій,
Я горда, що тут народилась.
Ти – крапка на куля Земній,
Душею з тобою зріднилась.

ПРИСПІВ

Києве , Києве мій,
Віками до себе ти маниш.
Ворота твої Золоті,
Ти оком із круч своїх глянеш.

ПРИСПІВ

Києве , Києве мій,
Про тебе співати я буду,
В уяві все образ є твій.
Ніколи тебе не забуду.

08.11.2019 р.