миру хочу...

Вера Деревьянко
Мої справи невеличкі...

мию ранком своє личко...

і сніданок відбуваю...
 на роботу йти не забуваю...

як же гарно в позитиві жити...

люблю життя таке своє любити...

миру хочу на землі...

щоб жили щасливо...

 і дорослі і малі...