Якi чарiвнi украiнськi вечори

Надежда Крайнюк
Які чарівні українські вечори,
На небі місяць обіймає хмари ніжно.
Чумацький шлях дорогу вказує неспішно.
Які чарівні українські вечори.

Вечірнє небо і смарагдові зірки,
Таких зірок немає більш ніде на світі.
Запам’ятай, мій друже, ці щасливі миті:
Вечірнє небо і смарагдові зірки.

Дарують  чари українські вечори,
Свої парфуми  розливає матіола.
І шепіт листя дивний чується довкола.
Дарують чари українські вечори.

Малює місяць срібний стежку на воді,
Десь біля берега хлюпочуть тихо хвилі.
З дитинства серцю і душі пейзажі милі. 
Малює місяць срібний стежку на воді.

Які чарівні українські вечори,
На небі місяць обіймає хмари ніжно.
Чумацький шлях дорогу вказує  неспішно.
Які чарівні українські вечори.
 
8. 11. 2019 рік
Картинка з інтернету