Слово вiд Бога

Людмила Дзвонок
      Пророче слово всім Божим служителям
      в час проведення обласної церковної
      конференції в Запоріжжі.
    
Мої ви діточки! Я тут, із вами.
Не ви Мене покликали, Я вас!
Вас наповняю силою, словами,
Їх бережіть у цей нелегкий час!

Вдягайтесь в Мене, з Словом у дорогу
На благовістя, йдіть до всіх людей,
До кожного – старого й молодого,
Спасенні люди – кращий ваш трофей!

Жадає Моє серце кожну душу,
Люблю Своє творіння, не гріхи!
Несіть Мою всім Вість – серця хай вкусять
Мою любов, що рве «старі міхи»!

Мої рідненькі, ви в Моїм уділі,
Все зможете, без сумніву ідіть,
Достатньо в вас і світла Мого, й сілі,
Покликав вас знімати з людей гніт!
                09.11.2019

На фотознімку группа прославлення
в час конференції.