Нельга забыць, нават нельга забыцца...

Никторийа
Нельга забыць, нават нельга забыцца.
Шчасце - да плеч тваіх прытуліцца!
Ты для мяне - назаужды таямніца!
Ты-мой лепшы сон, здавался,быццам.

Але, увогулле ж так магчыма кахаць?
Шчасце - адказ для сабе пазнаць.
И зноу прад тваімі вачыма -
Я знаходжу новыя сілы...

И за спінай маей нібы крылы,
Бачыш, любы? Вось гэта дзіва!
Чуеш, любы? Вось гэта цуда!
Я нарэшце з табой буду.

Усе, што было раней,
Усе, што будзе наперад,
Не мае цяпер ніякага значэння.
Есть пачуцці, няма меры...