Хай трива цей сон

Алексей Бинкевич
* * *

Обійми мене, сонце,
своїми цупкими руками.
Хай триває сон цей
аж допоки не скінчится ніч
Окрім тебе опріч
я нікого в житті не кохав,
не плекав, не прохав,
а чекав і чекав би роками.

Ти прийшла, як негода,
що грюкнула в вікна мої,
Може це і нагода
нарешті себе зрозуміти?
Чом мовчать солов"ї,
дітлахів затуливши від злив?
Я б й тебе прихистив,
щоб живцем у коханні згоріти!
10.11.19
Сьогодні сестрі Тетяні мало виповнитися 74.