Я буду проти

Сергей Лукашовъ
Настане день я буду проти
Всього що нам набридло.
Настане смак оцету з брудом,
Який не переготувати у повидло.

Кулінарія щастя надпроста.
Тютюн - антагоніст кохання.
Мої вуста, твої вуста в містах
Пропахли затишним "востаннє"

Настане день я буду проти
Всього що нам набридло.
Туман та цвіль впізнають дотик
До загнаного сорому повидла.

Тремтять всі соки, чую як тремтять.
Зелене світло. Старт. Увага. Марш.
Чи горобці слова свої здійснять,
Чи горобець зійде на смачний фарш?

Ти посміхайся. Вголос.
З перцем. Перцем. Перцем.

22.06.2019