Чарiвний вечiр

Левиа
Чарівний вечір...замовкають
й ховаються у гнізда пташечки
на оксамиті зорі грають
яскраво мерехтять як свічечки.
А вітер ніжно колисає,
наспівує мелодію нічну
і човен-місяць визирає
все оповите в дивну таїну.
Осінній вечір огортає
в пуховий,теплий палантин
духм'яним чаєм пригощає
і світлом манить нас вітрин.
Всі дуже швидко поспішають
в домівки, де давно чекають їх
і де з любов'ю їх стрічають,
де вже для них накрили стіл...