Юношеская любовь

Руслан Хоронжук
Поцілуй мене ніжно - почую
І промов щось мені - оціню
І за чашкою польської кави
Я невдало слова "розіллю"

Ми гуляли до пізньої ночі
Хтось казав - все дарма
Але правду цю щиру ми знаєм
І налиймо по вінця вина

Пам'ятаю свої стримані кроки
Твої впевнені також сліди
Нам брехали ці псевдопророки
Зупинись, і сам далі іди

І не слухавши заздрості голос
Крокували на зустріч серцям
І заплівши заучений колос
Ми підемо по любих місцям