Кажуть, закохуються весною...

Татьяна Бевз
Любов — це коли хочеш переживати з кимось
всі чотири пори року.
(Рей Бредбері)

Кажуть, закохуються весною,
а зараз осінь.
В'ється, кружляє рудою листвою
в проміжках просік.
Хитро ховається в сизі тумани —
ріки лілейні.
І пролітає над часом і нами
в світи паралельні.
Кажуть, закохуються весною,
а в мене осінь
стане посвідницею мовчазною
наших відношень.
Теплою хвилею бабине літо
постановило:
просто кохати несамовито
і легкокрило.
Це ж таємничість і чародійство,
сила тяжіння.
Найголовніше у світі багатство —
сила сплетіння.
Душ і сердець.., уподобань,
пізнання суті.
Взаємно радісних проростань
в тріумфах плоті.
Коли вже станемо вдвох на краю
долати зиму,
в твоїх долонях любов знайду
неопалиму.

Таня СВІТЛА
11.2019 р.
Художниця Жозефіна Волл