У межах правил

Поэт Закарпатья Василий Галас
Летять машини хай куди –
їм знаки служать всім завжди,
і світлофор - міський фіґляр -
на них пильнує в окуляр,
і осьові… І перехід
знайде безжурний пішохід.

Летять – авто струмує плин.
Неначе це ріка хвилин.
Червоний. Жовтий… Пан водій, -
у межах правил руху – дій,
бо – теза ця не відкриття -
ціна хвилин ціна життя…

Листопад 2019