***

Вера Деревьянко
невідомо мені друже чому душа із розумом не друже.
душа багато що бажає а розум все насвіті запрещає...
ковиряє мою душу зло ненависть ...терпіть мушу.
чому так а не інакше
а по іншому ?
а як ше...