Неначе лiто

Марина Степанская
Неначе літо в листопаді!
Принишкли приморозки враз.
На сонцем скупаній естраді
Гра саксофон серпневий джаз.

Дніпро замріяний, погідний,
І місто ніжиться: "Теплінь!"
Пливе ген-ген листочок мідний -
Вітрильник мрій, відрад, молінь.