Королева зоряних ночей

Клавдия Дмитрив
Ти-королева зоряних ночей,
Таку,як ти,ніде не відшукаю,
Не відведу від тебе я очей
І твого «ТАК» уже давно чекаю.

Серед зірок рівних тобі нема,
Саме тому між них ти – королева.
Ти гордо йдеш,не йдеш ти крадькома
І поглядаєш на сузір’я лева.

Ти – королева зоряних ночей,
Дуже шикарні твої володіння.
Шаль загадково скинула з плечей…
Ні…не здалось і це не сновидіння.

Ти – королева зоряних ночей,
І ночі ці – то є твоя стихія.
В королівстві нема ніде дверей…
Така як ти – це чоловіча мрія.

А короля твого ніде нема,
І зорями чудово володієш.
Більш королев ночей таких нема.
Та й королем колись заволодієш.

10.11.2019 р.