Разбитое

Вика Кидик
Невже зараз в моді коханням кидатись?
Брехати людині і в очі сміятись,
Казати "я одну тебе тільки кохаю",
А іншій писати, що ти в мене краща.

Невже зараз легше плюнути в душу?
Чому ми такі черстві і злі, всередині люди?
Простіше розбити серце, казавши не винний
А ще пару місяців  називав мене "єдина".

"Без тебе не можу і хочу до тебе",
Ця фраза про колишню, чи може про мене?
Мені ось цих слів твоїх, зовсім не треба,
Бо все це обман і гра над серцем і моїми почуттями.