Келимаяр

Гулья Мисриханова
Кар туш лугьуз авай хийир
Буржаркай я , чир хьун эфир
Геж ийиз гьак/ дугурун вахт
Четин кар я - жагъуриз бахт.

Вилик физ тади хьайи кас
Гъвеч/и крар тийиз , гьак/ тваз
Ахпа геж хьиз чир жеда ваз
Тахьайди, везифаяр кьаз.

Чирвал т/имил, крар еке
Магьшур жез к/анз кьуна гъиле
Регьят я , а кар кьаз хиве
 Четин жеда тухуз кьиле.